HARGA RUNCIT TERKINI (KEMASKINI: 08.07.2020)
Tokmae’s™ Grill membuat dan menjual lamb perap. Adunan asli yang diperap menggunakan rempah ratus dan herba terpilih. Kambing diperap dengan teknik perapan yang sempurna. Diperkaya dengan madu asli. Sangat sesuai dipanggang dalam PanGrill/ Ketuhar Gelombang/ Ketuhar/ Arang Kayu.
Tokwan nak bagi tau pasal harga lamb perap. Harga yang Tokwan bagi tak la murah dan tak mahal sangat sebab Tokwan jaga kualiti dari segi pembuatan dan penyediaan
''Marvelous! Smell & Feel''
🐑 Marinated Lamb Shoulder Slice (Bebiri Muda Gred AAA) Pek ±1kg:RM60
✅ Halal & Bersih
✅ Mudah disediakan
✅ Enak & Menyelerakan
✅ Lembut & Berjuicy
✅ Sedap Dipanggang
✅ Diperap] vakum
*Anggaran 1kg = 8-12 keping mengikut jenis saiz. Anggaran saiz setiap kepingan adalah 11cm x 9cm.

===================================
*Lamb diperap menggunakan bahagian bahu (Lamb Shoulder NZ).
**Anggaran 1kg = 7-12 keping mengikut saiz.
===================================
SOS/Sauce
1 x Botol 500ml
♨ Lada Hitam: RM8
♨ Candoo : RM10
Kenapa mesti beli Marinated Lamb Tokmaes?
✅ Halal & Bersih
✅ Mudah disediakan
✅ Enak & Menyelerakan
✅ Lembut & Berjuicy
✅ Sedap Dipanggang
✅ Diperap secara vakum
✅ Halal & Bersih
✅ Mudah disediakan
✅ Enak & Menyelerakan
✅ Lembut & Berjuicy
✅ Sedap Dipanggang
✅ Diperap secara vakum
Cara Penyediaan
- Keluarkan Marinated Lamb Tokmaes
- Masukkan kepingan lamb ke dalam oven atau Pan Grill/Magic Pan selama 15-25 minit pada suhu 220
- Taburkan sos lada hitam/BBQ ke atas daging/ayam perap
- Sedia untuk dihidang
Tips Memanggang
- Untuk rasa lamb panggang yang lebih sedap, semasa proses memanggang, anda boleh gunakan batang serai yang di ketuk pangkalnya dan dicelup dengan minyak jagung + butter/minyak sapi. Kemudian sapukan ke atas daging. Nampak macam juicy Cubalah!
- Mahu lebih umphhh semburkan cuka epal ke atas lamb semasa sedang bakar/panggang.
- Hanya 10 minit jer panggang atas bara api. Jangan lebih nanti daging jadi keras. Pastikan jarak antara daging/ayam dengan bara api lebih kurang 15-20cm.
''Marvelous! Smell & Feel''
->Dapatkan Promosi Terkini<-
Emel : tokmaesgrill@gmail.com
Jom Follow Tokwan
FB : https://www.facebook.com/tokmaesgril
IG : https://www.instagram.com/tokmaesgrill
Blog: http://pembekalkambingperap.blogspot.my
Tiada ulasan:
Catat Ulasan